Shell tankstation De Vanenburg

VanenburgOp de rijksweg A28 in noordelijke richting treft u, net na afslag Nijkerk, ons Shell tankstation ‘De Vanenburg’.

Dit moderne tankstation is 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u geopend.

U vindt hier ruime parkeergelegenheid en een shop met een uitgebreid assortiment. U kunt hier terecht voor de brandstoffen Euro95, V-Power, LPG, Diesel, V-Power Diesel en AdBlue® .

V-Power is een brandstof, gebaseerd op Euro95, welke door de toevoeging van een krachtige reinigende stof, uw brandstofsysteem en motor in topconditie houdt.

De goed verlichtte parkeerplaats biedt ruim plaats aan voertuigen van iedere grootte. U kunt hier rustig uitrusten van een lange autorit of even parkeren terwijl u iets uitzoekt in onze shop. Uiteraard bieden wij u ook de gelegenheid om uw autobanden van de juiste hoeveelheid lucht te voorzien en uw ruitensproeier reservoir bij te vullen met water.

Shell Vanenburg

In onze shop vindt u een ruim assortiment aan producten. Denk bijvoorbeeld aan snacks en (fris)dranken. Maar ook vindt u bij ons lectuur, CD’S/ DVD’S, diverse (auto) accessoires, speelgoed, bloemen, tabak en nog veel meer.

Tankstation Van Doorn en Top Putten B.V.
Locatie ‘De Vanenburg’
Rijksweg A28 No.2
3882 SR  Putten

Tel: 0341-352555
Ons tankstation is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend

Top