Autofinanciering

financiering

De aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto is een behoorlijk investering. Niet altijd heeft u het geld dat hiervoor nodig is op uw spaarrekening staan. Of u heeft dit wel, maar u kiest ervoor dit als financiele reserve te behouden.

De auto in maandelijkse termijnen afbetalen biedt u dan vele voordelen. U hoeft niet ineens een grote investering te doen, u behoudt uw financiele reserve en u heeft de mogelijkheid een nieuwe auto te kopen die aan uw wensen voldoet. Een financiering via FGA Capital is dan zeer aantrekkelijk.

 

FGA Capital
FGA Capital (Fiat Group Automotives) is een dochtermaatschappij van Fiat Auto S.p.A in Italie. Deze onderneming biedt hun diensten voornamelijk aan via de Fiat, Lancia en Alfa Romeo dealers. De diensten kunnen opgesplitst worden in financieringen, leasing en mobiliteitsservices. Deze producten zijn zowel op de particuliere als op de zakelijke markt gericht. Wilt u een nieuwe auto aanschaffen via een actietarief, uitgestelde betaling of Financial Lease van Fiat of Alfa Romeo, dan kunt u hiervoor terecht bij Van Doorn en Top. Wij, zullen dan zorgen voor een discrete afwikkeling van het financieringstraject via FGA Capital.

 

DTC
Banner DTCDTC, ofwel Dealer Totaal Concept, biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet. Tevens treden ze op als bemiddelaar voor het afsluiten van financiële producten die wij u adviseren.

Omdat financiële dienstverlening zich vaak uitstrekt tot een bredere oriëntatie op financiële producten, kunt u van DTC een integrale aanpak verwachten die rekening houdt met wat in uw specifieke situatie van belang is. In onze praktijk vormen uw wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt. DTC beschikt over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Op al deze gebieden helpt DTC u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en de financiële instelling van uw keuze.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

geldlenenkostgeld

Top