Tuning

Van Doorn en Top maakt het mogelijk de sportieve rijders onder ons te ondersteunen, ongeacht het merk en type van uw auto.

Diverse tuning accessoires
Elaborazioni 1919 is de tuning lijn die bestaat uit hoogwaardige onderdelen van Magneti Marelli. De tuning onderdelen van de Elaborazioni lijn worden met uiterste precisie, exclusief voor ons als Checkstar garage, in de fabrieken van Magneti Marelli geproduceerd. Bevindingen uit de autosport worden toegepast bij het ontwikkelen van deze onderdelen. Hierdoor zal uw auto voorzien zijn van onderdelen van topkwaliteit.

De tuning lijn Elaborazioni bevat onderdelen voor onder andere de Fiat 500, Alfa Romeo MiTo, Alfa Romeo Giulietta en de Fiat Grande Punto. Elaborazioni onderdelen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en design. Van Doorn en Top biedt een breed assortiment aan onderdelen die zowel de prestaties als het uiterlijk van uw auto kunnen verbeteren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld interne en externe accessoires, sportvelgen, verlichting, uitlaatdempers, remschijven en vering. Al deze onderdelen dragen bij aan een sportieve rij beleving en uitstraling van uw auto.

Tuning van uw motor
Voor een optimale tuning van uw motor bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vanuit de bevlogenheid van ons eigen personeel in de wereld van de racerij hebben wij een unieke en exclusieve samenwerking met wereldwijd opererende top specialisten op het gebied van tuning. Uw motor wordt naar uw wensen geoptimaliseerd. Bel ons of kom langs om naar de mogelijkheden van uw auto te informeren.

500-abarth-1500

 

Top